Stichting Belangenbehartiging Coffeeshoppersoneel Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Veel gestelde vragen

 

Wat is SBCN?
Stichting Belangenbehartiging Coffeeshoppersoneel Nederland
 
Wie zijn wij?
Wij zijn een aantal verontruste medewerkers van coffeeshops in Limburg.
 
Wat doen wij?
Wij zetten ons in voor alle medewerkers van coffeeshops in Nederland. Dit doen wij door ons te verzetten tegen de invoering van de wietpas. Deze pas zal er toe leiden dat coffeeshops gedwongen worden klanten te discrimineren op basis van nationaliteit, of sterker nog op basis van woonplaats. Ook zal de pas ertoe leiden dat klanten geschonden worden in hun privacy, daar zij zich moeten laten registreren op basis van inschrijving in het bevolkingsregister. Uiteraard is ons voornaamste doel ontslagen te voorkomen in de coffeeshopbranche die zullen voortkomen uit een dalende omzet als gevolg van deze maatregelen.
 
Hoe gaan wij onze doelen realiseren?
Wij zullen ons volop mengen in het publieke danwel het politieke debat. Dat kan zijn op personeelsbijeenkomsten, raadsvergaderingen of politieke manifestaties.
 
Kun je lid worden?
Jazeker, hoe meer leden hoe meer slagkracht wij zullen hebben en dus het meeste ook voor jou kunnen bereiken. Bovendien is lid worden gratis en schept het geen verdere verplichtingen.
 
Hoe kan ik lid worden?
U zult als medewerker van een coffeeshop een inschrijfformulier via uw werkgever ontvangen. Mocht u deze niet ontvangen hebben kunt u deze aanvragen via onze mail info@sbcn.nl deze zult u dan ontvangen op adres van uw werkgever.

Je kunt je overigens ook zeer eenvoudig inschrijven via deze website. Klik dan op het kopje Inschrijven.
 
Ik werk niet bij een coffeeshop. Kan ik mij dan ook als lid aanmelden bij de stichting?
Nee dat kan niet. Deze stichting is enkel bedoelt voor personeelsleden van coffeeshops. Ben je dat niet maar maak je je wel zorgen over de huidige ontwikkelingen dan kun je je aansluiten bij belangenverenigingen voor cannabisconsumenten als We Smoke (Nederland) en ENCOD (internationaal).
 
Kost het geld om lid te worden?
Nee, het is gratis om lid te worden!

Kan ik vrijwilliger worden voor de stichting?
Jazeker. Geef dan naast je gegevens ook je e-mailadres door. Dan zullen wij contact met je opnemen.
 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu